Η TROPEA HOLDING SA. δραστηριοποιείται στο κλάδο των Αστικών Ακινήτων εδώ και πολλά χρόνια, σαν ιδιοκτήτης γης, διαχειριστής και κατασκευαστής και έχει αποδείξει την αποτελεσματικότητά της σε μεγάλα projects.

Η εταιρία είναι ιδιοκτήτης των εξής ακινήτων:

  Αθήνα, Λεωφ. Κηφισίας Εμπορικό Κέντρο AVENUE
  Αθήνα, 12ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας (κτίρια, 3.200 τ.μ.)
  Θεσσαλονίκη (ακίνητο σε οικόπεδο 1.200 τ.μ.)
  Κομοτηνή (ARCADIA HOTEL, Ξενοδοχείο Α' κατηγορίας, ικανότητας 196 κλινών)
     
   
   

 

 

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ AVENUE  

 

Το 1999  αρχίζει η λειτουργία του εμπορικού Sanyo Carrefour Mall το οποίο διαθέτει 13.500 τ.μ. χώρους πώλησης και 2.000 υπόγειες θέσεις parking. Το καλοκαίρι του 2006 άρχισαν εργασίες επέκτασης του υφιστάμενου Εμπορικού κέντρου και τον Μάϊο του 2007 άρχισε η λειτουργία του νέου με την επωνυμία AVENUE. Οι συνολικοί χώροι πώλησης του Εμπορικού Κέντρου είναι 22.000 τ.μ.
Σημειώνεται, ότι το AVENUE βρίσκεται σε ένα από τα πιο προνομιακά σημεία της Πρωτεύουσας. Συγκεκριμένα, βρίσκεται πλησίον της διασταύρωσης της Λεωφ. Κηφισίας με την Αττική οδό η οποία παρέχει γρήγορη πρόσβαση στο νέο Αεροδρόμιο των Σπάτων καθώς και σε όλες τις άλλες εξόδους της Αθήνας προς όλη την χώρα. Επιπλέον, το εμπορικό κέντρο βρίσκεται σε μια γρήγορα αναπτυσσόμενη εμπορική περιοχή η οποία  εκτείνεται σε μια ακτίνα 10 χλμ περίπου (Χαλάνδρι - Κηφισιά), στην  οποία είναι εγκατεστημένες οι σημαντικότερες Ελληνικές και Πολυεθνικές επιχειρήσεις. Τα ορατά πλεονεκτήματα της περιοχής δικαιώνουν τις υψηλές προσδοκίες της Διοίκησης και των μετόχων της Εταιρίας εκτιμώντας ότι το φιλόδοξο αυτό σχέδιο θα αυξήσει σημαντικά την κερδοφορία του Ομίλου κατά την επόμενη τριετία.